неділю, 10 жовтня 2021 р.

Презентація поетичної збірки «В обіймах сонця» заслуженого артиста України Олександра Сичова.


10 жовтня в Центральній бібліотеці відбулася творча зустріч і презентація поетичної збірки «В обіймах сонця» заслуженого артиста України Олександра Сичова. На заході були присутні міський голова Ніла Островська, працівники міської ради, читачі бібліотеки, шанувальники поезії та музики, автор віршів, на які написано музику Олександром Сичовим, Світлана Щеринська.

Презентована на зустрічі збірка «В обіймах сонця» розкриває внутрішній світ автора, світ його пережитого сьогодення, справжнє почуття любові та відповідальності до всіх найважливіших тем життя.

Учасники зустрічі змогли поринути в поетичний світ поета та композитора заслуженого артиста України пана Олександра. Для гостей зустрічі звучали вірші та романси у виконанні автора.

На завершення Ніла Островська подякувала  Олександру Сичову за цікаву зустріч та чарівну презентацію збірки «В обіймах сонця» й побажала натхнення, творчих здобутків, сонячної поезії.

Дякуємо панові Олександру за подаровану  Центральній бібліотеці збірку «В обіймах сонця», з якою читачі незабаром зможуть ознайомитися.

 



Немає коментарів:

Дописати коментар