пʼятницю, 14 лютого 2020 р.

Зустріч-діалог «Пекучі рани Афганістану», приурочену до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, який відзначається з 2004 року.

13 лютого 2020 року в читальній залі Центральної бібліотеки Красилівської міської ради проведено зустріч-діалог «Пекучі рани Афганістану», приурочену до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, який відзначається з 2004 року.
На заході були присутні учасники бойових дій в Афганістані Олександр Теслик, Василь Кондратюк, учні 10-х класів Красилівської ЗОШ I-III ст.№ 1. Ведучі заходу бібліотекарі відділу обслуговування Наталія Ткачук та Ірина Олійник розповіли присутнім в залі про участь радянських воїнів у локальних війнах і збройних конфліктах на території Афганістану, Куби, Анголи та інших держав, участь колишніх воїнів-афганців в неоголошеній війні на сході України, про групу волонтерів - красилівчан, колишніх воїнів-афганців. Спогадами про пережите під час виконання своїх військових обов’язків в Афганістані поділився Олександр Теслик. Учасники заходу переглянули відеопрезентацію «Афганістан – чужа та непотрібна війна» та ознайомились з матеріалами книжково-документальної виставки – спогад «Афганістаном зранена душа», підготовлену спільно з краєзнавчим відділом бібліотеки.


Немає коментарів:

Дописати коментар