вівторок, 23 квітня 2019 р.

Зустріч-діалог на тему «Дороги, які ми обираємо» за участю фахівця з профорієнтації Красилівської районної філії обласного центру зайнятості Олени Поліщук та учнів 9- б, 9-в класів Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1.

Найбільш вирішальним і відповідальним моментом у житті кожної молодої людини є вибір професії до душі, адже від цього залежить вдалий старт у доросле життя.
Свою майбутню професію хлопці та дівчата повинні обирати не лише за порадою батьків, вчителів, друзів, їм також необхідна допомога кваліфікованих спеціалістів. З цією метою 23 квітня 2019 року в читальній залі Центральної бібліотеки Красилівської міської ради відбулася зустріч-діалог на тему «Дороги, які ми обираємо» за участю фахівця з профорієнтації Красилівської районної філії обласного центру зайнятості Олени Поліщук та учнів 9- б, 9-в класів Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1. Олена Поліщук цікаво і змістовно розповіла про послуги, які надає центр зайнятості, ознайомила старшокласників з особливостями ринку праці України та нашого регіону, а також запросила їх скористатися новим сервісом для онлайн профорієнтаційного консультування «Моя професія: консультаційна мережа». Присутні в залі переглянули пізнавальні відео «Топ-5 професій майбутнього в Україні» «Професії, які зникнуть найближчим часом», «Архітектор» та «Лікар». Учні отримали відповіді на усі поставлені питання та корисні поради щодо вибору майбутньої професії.





Немає коментарів:

Дописати коментар