вівторок, 22 січня 2019 р.

Патріотична година «Єдина країна – єдиний народ», присвячена Дню Соборності України та 100-річчю Акта Злуки Української Народної Республіки та Західно-Української Республіки.

21 січня 2019 року в читальній залі Центральної бібліотеки Красилівської міської ради відбулася патріотична година «Єдина країна – єдиний народ», присвячена Дню Соборності України та 100-річчю Акта Злуки Української Народної Республіки та Західно-Української Республіки.
В заході взяли участь викладач суспільних дисциплін ДПТНЗ «Красилівський професійний ліцей», керівник клубу історичної реконструкції «Мідгард» Роман Михальчишин та учні 10-х класів Красилівської ЗОШ I-IIIст. № 1. Провідний бібліотекар відділу обслуговування Олена Мойсеєнок розповіла про історію свята та історичне значення цієї доленосної події в історії українського державотворення. Роман Михальчишин ознайомив старшокласників з цікавими та маловідомими фактами періоду української революції 1917-1921 років, зокрема на території Хмельницької області. Під час заходу старшокласники переглянули документальне відео «Остання столиця» про перебування влади УНР у Кам’янці-Подільському та ознайомились з матеріалами книжково-документальної виставки «Сила народу в єдності».





Немає коментарів:

Дописати коментар