пʼятницю, 14 грудня 2018 р.

Година вшанування «Вартові опромінених шляхів», приурочена Дню вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

     
14 грудня 2018 році у читальній залі Центральної бібліотеки Красилівської міської ради відбулася година вшанування «Вартові опромінених шляхів», приурочена Дню вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.
Після перегляду документального відео про катастрофу на Чорнобільській АЕС, присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх, чиє життя передчасно обірвав смертоносний атом. Зі словами щирої подяки, глибокої шани та поваги до людей, які собою захистили Україну та увесь світ від атомного лиха звернулися секретар міської ради Ірина Морозович, заступник керівника апарату – начальник відділу персоналу апарату Красилівської РДА Світлана Олексійчук, голова Красилівської районної ради Василь Пасічник та голова районної організації ВГО «Союз Чорнобиль Україна» Олександр Нагорний. Ірина Морозович від імені Красилівського міського голови та всього депутатського корпусу висловила подяку учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС за їх професіоналізм, мужність, героїзм та побажала всім міцного здоров’я, достатку, добра та миру. Згідно із розпорядженням міського голови Ніли Островської, за активну участь у діяльності районної організації Всеукраїнської громадської організації ,,Союз Чорнобиль України’’ та активну громадську позицію Грамотами виконавчого комітету міської ради та цінними подарунками нагороджені: 

- Прищепа Микола Сергійович, учасника ліквідації аварії на ЧАЕС І категорії; 
- Козак Василь Сергійович, учасника ліквідації аварії на ЧАЕС ІІ категорії; 
- Мазур Валентин Андрійович, учасника ліквідації аварії на ЧАЕС ІІ категорії; 
- Трегобюк Петро Іванович, учасника ліквідації аварії на ЧАЕС ІІ категорії.
      Ліквідаторів і всіх присутніх в залі художніми номерами привітали тріо Центру культури та дозвілля «Перлина», жіноча вокальна група «Матіола» Красилівського міського будинку культури та учень Красилівської дитячої школи мистецтв Максим Микульський.






















Немає коментарів:

Дописати коментар