четвер, 8 листопада 2018 р.

Зустріч з краєзнавцем, членом Національної спілки краєзнавців України, вчителем історії Красилівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №2 Юрієм Дем’яновичем Гжимайлом.

8 листопада 2018 року в читальній залі бібліотеки для дітей відбулася зустріч з краєзнавцем, членом Національної спілки краєзнавців України, вчителем історії Красилівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №2 Юрієм Дем’яновичем Гжимайлом.
На зустріч з краєзнавцем завітали учні 10-го класу Красилівської НВК «Гімназія та ЗОШ І ступеня». Юрій Дем’янович розповів дітям цікаві відомості про історію виникнення Красилова, розвиток промисловості та освіти, культурного та релігійного життя. А також про свою дослідницьку роботу, ознайомив з книгами, які вийшли з під його пера та поділився творчими задумами на майбутнє. Захід пройшов у теплій атмосфері, присутні спілкувались з Юрієм Гжимайлом, задавали йому різноманітні питання. На завершення учасники зустрічі ознайомилися з матеріалами книжкової виставки «Ю.Д.Гжимайло-краєзнавець і педагог».




Немає коментарів:

Дописати коментар