пʼятницю, 1 червня 2018 р.

Дитинство – це Я і Ти!

У перший день літа в багатьох країнах світу відзначається Міжнародний день захисту дітей. 1 червня 2018 року бібліотека для дітей Красилівської міської ради в парку культури та відпочинку для юних жителів міста організувала та провела пізнавально-ігрову акцію «Дитинство–це Я і Ти!».
Всі хто звик творити красу своїми руками із задоволенням приймали участь у ігроленді «Країна Майстрів», найменших учасників свята «закружляла» ігрова карусель «Спекотні пригоди на Бібліотечній алеї». У правознавчу мандрівку «Дітям - щасливе дитинство» вирушили усі ті, хто бажає дізнатись більше інформації про права та обов’язки найменших членів цивілізованого суспільства та про історію Дня захисту дітей. У Волицькій сільській бібліотеці відбулося Свято Дитинства «Ми діти твої, рідне земле» . Пізнавально-розважальне свято «Хай веселі будуть діти й мирне небо на Землі» пройшло в бібліотеці села Заставки. Подорож у країну Прав дитини з юними користувачами бібліотеки провела Чепелівська сільська бібліотека. Свята Дитинства «Хай дітям Землі усміхається сонечко», «Мирна країна – щаслива дитина» «На щасливе дитинство ми маємо право» відбулися в селах Кульчинки, Дружне, Кульчини.








"Хай веселі будуть діти й мирне небо на землі!" - під такою назвою було проведено Свято Дитинства у селі Заставки. Різноманітні конкурси, ігри, вікторини привабили велику кількість учасників. Свято проведено спільно з працівниками Будинку Культури.










Подорож у Країну прав дитини проведено в бібліотеці села Чепелівка.










Свято Дитинства «Мирна країна – щаслива дитина» було проведено в бібліотеці села Кульчинки.




Свято Дитинства «На щасливе дитинство ми маємо право» було проведено бібліотекарем села Кульчини.








Немає коментарів:

Дописати коментар