пʼятницю, 4 травня 2018 р.

Чілдрен Кінофест



Чілдрен Кінофест – щорічний міжнародний фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків, який знайомить молоду українську аудиторію як з найновішими європейськими стрічками, так і зі світовою кінокласикою. Фестиваль, заснований у 2014 році, проходить у більш ніж двадцяти містах України – від міст-мільйонників до регіональних центрів. Минулого року покази фестивалю відвідали понад 40 000 глядачів. 
Місія фестивалю – розвивати в Україні традицію спільних сімейних походів у кіно, залучати дітей до перегляду і створення кінофільмів. У цьому році «Чілдрен Кінофест» відбудеться з 25 травня по 3 червня й охопить більше 20 міст по всій Україні. Почесна амбасадорка фестивалю – українська письменниця, адвокатка, правозахисниця, радіоведуча і посланниця доброї волі ООН в Україні Лариса Денисенко.

Наша бібліотека долучилася до показу фільмів, які будуть представлені на фестівалі. Запрошуємо усіх бажаючих до перегляду фільмів. 
Фестиваль проходить за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні, Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) і Державного агентства України з питань кіно, посольств і культурних представництв країн-учасниць фестивалю. 

Немає коментарів:

Дописати коментар