пʼятницю, 20 квітня 2018 р.

Чергове засідання правового лекторію «Закони нашого життя» - пізнавальна лекція на тему «Шлюбні відносини: баланс прав і обов’язків».

19 квітня 2018 року в читальній залі Центральної бібліотеки Красилівської міської ради відбулося чергове засідання правового лекторію «Закони нашого життя» - пізнавальна лекція на тему «Шлюбні відносини: баланс прав і обов’язків».
У заході взяли участь заступник начальника відділу «Красилівське бюро правової допомоги» Ігор Мудь, завідуюча сектору сімейної політики та координації суб’єктів, що надають соціальні послуги управління соціального захисту населення райдержадміністрації Наталія Поліщук та учні 10-а, 10-б класів Красилівської ЗОШ I-III ст.№3. Ігор Мудь ознайомив старшокласників з поняттям шлюбу, умовами та порядком його укладання і припинення шлюбних відносин, немайновими і майновими правами та обов’язками подружжя згідно Сімейного кодексу України. Наталія Поліщук розповіла учням про сімейні цінності та види державної допомоги сім’ям з дітьми. Захід пройшов у формі жвавого діалогу. Спеціалісти відповіли на поставлені запитання старшокласників. Провідний бібліотекар відділу обслуговування Олена Мойсеєнок провела інформаційний огляд книжково-ілюстративної виставки-поради «Сім’я – частина роду і народу». На завершення зустрічі присутні в залі з цікавістю переглянули повчальний мультфільм про сім’ю «Життя таке коротке».



Немає коментарів:

Дописати коментар