понеділок, 1 червня 2020 р.

Вітаємо переможців та усіх, хто долучився до онлайн-конкурсу поетичних читань поезії Володимира Булаєнка «Поки серце в нас живе…».

Традиційно, 8 червня, Красилівська громада відзначає річницю від дня народження поета-воїна земляка Володимира Булаєнка, який народився в селі Сорокодуби.
Зважаючи на карантинні обмеження з метою національно-патріотичного виховання, вивчення та популяризації творчості воїна-поета земляка Володимира Булаєнка, а також залучення до художньої творчості жителів громади, відділом культури Красилівської міської ради було оголошено онлайн-конкурс поетичних читань поезії Володимира Булаєнка «Поки серце в нас живе…», в якому прийняли участь 42 учасники у трьох вікових категоріях. Тож сьогодні 1 червня, прослухавши усіх конкурсантів, члени журі підвели підсумки, де переможцями - лауреатами конкурсу у віковій категорії «Діти» стали: Гончарук Денис – та Потійчук Маргарита, у категорії «Молодь» - Ільїна Тетяна та Кобзєва Марія, «Дорослі»- Сич Євгена. Вітаємо переможців та усіх, хто долучився до онлайн-конкурсу поетичних читань поезії Володимира Булаєнка «Поки серце в нас живе…». Усіх учасників конкурсу чекають дипломи та сувеніри, які будуть вручені індивідуально, а нагородження лауреатів – читців відбудеться 5 червня в с. Сорокодуби на садибі поета. З виступами учасників можна ознайомитися на сайті Центральної бібліотеки Красилівської міської ради. Вітаємо переможців та усіх, хто долучився до онлайн-конкурсу поетичних читань поезії Володимира Булаєнка «Поки серце в нас живе…». Усіх учасників конкурсу чекають дипломи та сувеніри, які будуть вручені індивідуально, а нагородження лауреатів – читців відбудеться 5 червня в с. Сорокодуби на садибі поета. З виступами учасників можна ознайомитися на сайті Центральної бібліотеки Красилівської міської ради.







Немає коментарів:

Дописати коментар